top of page

L'EQUIP

Ona Font
Xavier Munill S.
Xavier Munill B.
Montserrat Bernardich

Solucions i projectes

Equips i desenvolupament

Responsable d'explotació

Tot allò que ens rodeja

Biologa. Apicultora. Treballadora Fundació Emys. Professora Associada a la Unitat de Zoologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Vinculada amb el món de la conservació. L'Ona aporta la paciència i tota la seva experiència en el maneig i el manteniment de tot tipus d'animals, en aquest cas a la nostra expotació apícola.

Sempre amb una idea al cap sempre amb ganes de millorar.ho tot. El Xavi Gran aporta la determinació la paciencia, la feina ben feta i el perfeccionisme que necessita una explotació apicola destinada al la cria d'abelles reines i divisió de nuclis com la nostra, en constant perfeccionament.

Biòleg. Apicultor. Professor Associat a la Unitat de Zoologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Vinculat amb el món de la conservació i de la recerca. En Xevi sempre amb una nova visió sempre amb una nova solució. El seu bagatge pluridisciplinar i la seva empenta aporten les "xispes" a la nostra Granja d'Abelles.

Per que l'apicultura no només és apicultura. La Montse és la nostra font de saber sobre les flors, els arbres, les plantes, les arnes, les papallones , les trufes, els animals... vaja, de tot l'entorn que ens rodegen. Són les ganes d'entendre d'una forma coherent i racional tot allò amb que convivim.

bottom of page