L'EQUIP

Solucions i projectes

Xavier Munill S.
Xavier Munill B.

Responsable d'explotació

Sempre amb una idea al cap sempre amb ganes de millorar.ho tot. El Xavi Gran aporta la determinació la paciencia, la feina ben feta i el perfeccionisme que necessita una explotació apicola destinada al la cria d'abelles reines i divisió de nuclis com la nostra, en constant perfeccionament.

Biòleg. Apicultor professor Associat a la Unitat de Zoologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Vinculat amb el món de la conservació i de la recerca. En Xevi sempre amb una nova visió sempre amb una nova solució. El seu bagatge pluridisciplinar i la seva empenta aporten les "xispes" a la nostra Granja d'Abelles.

Ona Font

Biologa. Apicultora. Treballadora del Zoologic de Barcelona

Professora Associada a la Unitat de Zoologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Vinculada amb el món de la conservació. L'Ona aporta la paciència i tota la seva experiència en el maneig i el manteniment de tot tipus d'animals, en aquest cas a la nostra expotació apícola.

Montserrat Bernardich

Equips i desenvolupament

Tot allò que ens rodeja

Per que l'apicultura no només és apicultura. La Montse és la nostra font de saber sobre les flors, els arbres, les plantes, les arnes, les papallones , les trufes, els animals... vaja, de tot l'entorn que ens rodegen. Són les ganes d'entendre d'una forma coherent i racional tot allò amb que convivim.